Συνολικές προβολές σελίδας

Εορτασμός της "Ημέρας Περιβάλλοντος" στη Λάρισα (4 & 5 Ιουνίου 2010)



Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και άλλοι φορείς, στα πλαίσια του εορτασμού της "Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον" το απόγευμα της Παρασκευής 4 και το πρωινό του Σαββάτου 5 Ιουνίου 2010 θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.
Οι διοργανωτές προτίθενται να διαθέσουν "ταμπλώ" στον εν λόγω χώρο, προκειμένου να αναρτήσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Νομού Λαρίσης τις Εργασίες τους, Αφίσες, Φυλλάδια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό αξίζει να προβληθεί και το οποίο έχει σχέση με τις δραστηριότητες των περιβαλλοντικών Ομάδων των Σχολείων. Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα να προβληθούν video, φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο οπτικοακουστικό υλικό.
Η παρουσία των παιδιών και των εκπαιδευτικών των Σχολείων στο χώρο της πλατείας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών, δεν είναι υποχρεωτική, επειδή στις συγκεκριμένες ημερομηνίες τα Σχολεία έχουν εξετάσεις, αλλά αν κάποιος Εκπαιδευτικός ή κάποιος μαθητής θέλει να παραστεί στις εκδηλώσεις, ευνόητο είναι ότι θα είναι καλοδεχούμενος.
Την Παρασκευή 4 Ιουνίου οι εκδηλώσεις θα τελειώσουν με Συναυλία Νεανικών Μουσικών Συγκροτημάτων από το Νομό Λάρισας, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της πλατείας.
Μέχρι την Τετάρτη 26 Μαΐου 2010 καλούνται τα Σχολεία του Νομού να ενημερώσουν τον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για τα ακόλουθα:
1. Αν έχουν τη διάθεση και το χρόνο να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή.
2. Τι υλικό θα αναρτήσεουν.
3. Πόσο χώρο θα χρειαστούν στα ταμπλώ που θα βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης.
4. Αν υπάρχει κάποια ανάγκη εκτύπωσης ή φωτοτυπιών φυλλαδίου ή άλλου υλικού, που προτίθεται να αναλάβει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: