Συνολικές προβολές σελίδας

Προστατευόμενες Περιοχές, μοναδικής ομορφιάς, σε ολόκληρο τον κόσμο!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Protected Planet ( http://protectedplanet.net/ ) εντοπίστε στο χάρτη και γνωρίστε τις προστατευόμενες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφτείτε το και εμπνευστείτε από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη, εξερευνήστε μνημεία της φύσης και παρθένα δάση και βοηθήστε κι εσείς με τον τρόπο σας, εμπλουτίζοντας αυτή την εμπειρία για τον επόμενο τυχερό επισκέπτη.

Πώς; Πολύ απλά, μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και εντυπώσεις από τις προστατευόμενες περιοχές που έχετε επισκεφτεί. Με ένα κλικ μπορείτε να βρεθείτε από τα νορβηγικά φιόρδ στα ενεργά ηφαίστεια της Αυστραλίας και να περιπλανηθείτε σε περισσότερες από 150.000 προστατευόμενες περιοχές χωρίς να σηκωθείτε από την καρέκλα μας, αν και είμαστε σίγουροι πως με το που θα κλείσετε τον υπολογιστή σας θα φτιάξετε τη βαλίτσα σας!

Η πανέμορφη αυτή ιστοσελίδα προέκυψε από τη συνεργασία του UNEP (Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Ηνωμένων Εθνών) και της IUCN (Διεθνής Ένωση για την Προστασία της Φύσης) και χρησιμοποιεί δορυφορικές εικόνες, εξελιγμένους χάρτες αλλά και τις δικές σας φωτογραφίες.


Πηγή: WWF Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: