Συνολικές προβολές σελίδας

Προγράμματα Περιβαλλοντικής ΕΚπαίδευσης των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2010 - 2011

Σήμερα στάλθηκε στα Σχολεία ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για το σχολικό έτος 2010 - 2011.
Οι Εκπαιδευτικοί, που υλοποιούν Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα Σχολεία του Νομού μας, αφού διαβάσουν προσεκτικά τα Προγράμματα Π.Ε., που προσφέρουν τα Κέντρα Π.Ε. στο έγγραφο με τίτλο "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΠΕ 2010-2011 τελικό", που θα βρουν στο e-mail του Σχολείου τους, καλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη ΑΙΤΗΣΗ με τίτλο "ΠΙΝΑΚΑΣ_1", που θα βρουν στο ίδιο e-mail.
Κάθε Σχολικό Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης έχει το δικαίωμα να κάνει Αίτηση επίσκεψης σε ΕΝΑ μόνο Κ.Π.Ε. εντός εμβέλειας και σε ΕΝΑ μόνο Κ.Π.Ε. εκτός εμβέλειας για υλοποίηση Προγράμματος Π.Ε.
Εντός εμβέλειας είναι τα 14 Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που αναφέρονται στην προηγούμενη ανάρτησή μας, εδώ: http://grperblar.blogspot.com/2010/12/2010-2011_10.html
Εκτός εμβέλειας είναι όλα τα υπόλοιπα 50 Κ.Π.Ε. της χώρας.

Όπως καταλαβαίνετε τα Κ.Π.Ε. δε μπορούν να απορροφήσουν όλα τα Σχολεία, που θα αιτηθούν να παρακολουθήσουν Πρόγραμμα Π.Ε., οπότε οι Συντονιστές των Προγραμμάτων Π.Ε. πρέπει να είναι προσεκτικοί στα κριτήρια της επιλογής τους, έτσι ώστε το κάθε Πρόγραμμα του Σχολείου να μπορέσει να επισκεφτεί τουλάχιστον ένα Κ.Π.Ε.
Οι Υπεύθυνοι των Κ.Π.Ε. του Νομού μας διαβεβαιώνουν ότι θα προσπαθήσουν να εξυπηρετήσουν όσο γίνεται περισσότερες Ομάδες Π.Ε., που θα κάνουν Αίτηση υλοποίησης Προγράμματος Π.Ε. σε αυτά.
Τις ΑΙΤΗΣΕΙΣ των Σχολείων (Πίνακας_1), οι Συντονιστές των Προγραμμάτων θα τις προσκομίσουν, μαζί με τα Τιμολόγια και τα λοιπά παραστατικά της οικονομικής επιδότησης των Προγραμμάτων Π.Ε., οι ίδιοι στο γραφείο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην οδό Καστοριάς 2 Α, πίσω από το ALEX PAK της οδού Φαρσάλων ή θα τις αποστείλετουν με fax στο 2410 555245, μέχρι και την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 και ο Υπεύθυνος Π.Ε. θα πρέπει να τις αποστείλει στα αντίστοιχα Κ.Π.Ε. μέχρι την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011.
Μετά την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 καμία Αίτηση δε θα γίνει δεκτή.
Σχολικές Ομάδες, που δεν υλοποιούν Προγράμματα Π.Ε., μπορούν να υποβάλλουν Αιτήσεις επίσκεψης σε Κ.Π.Ε., αλλά οι Αιτήσεις τους καταχωρούνται τελευταίες, μετά τις σχολικές Ομάδες που υλοποιούν Προγράμματα Π.Ε., όσον αφορά την προτεραιότητα στην αποδοχή της Αίτησής τους.
Η επικοινωνία για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα Προγράμματα των Κ.Π.Ε., καλό είναι να γίνεται μέσω του Υπεύθυνου Π.Ε., επειδή το προσωπικό των Κ.Π.Ε. έχει αυξημένο φόρτο εργασίας τις ημέρες αυτές και αδυνατεί να εξυπηρετήσει τον κάθε συνάδελφο, που τηλεφωνεί για να ζητήσει πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: