Συνολικές προβολές σελίδας

Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Κισσάβου - Μαυροβουνίου με θέμα: "Περιβαλλοντική Αγωγή και Ανθρώπινα Δικαιώματα"



Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου - Μαυροβουνίου (Αγιάς) θα υλοποιήσει Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: "Περιβαλλοντική Αγωγή και Ανθρώπινα Δικαιώματα" από την Παρασκευή 11 μέχρι και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το έγγραφο που θα βρείτε στο e-mail του Σχολείου σας, με τίτλο: "Προκήρυξη εισαγωγικού σεμιναρίου Αγιάς".
Το Σεμινάριο θα έχει διάρκεια είκοσι δύο (22) ωρών, και απευθύνεται σε τριάντα (30) εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκπαίδευσης, που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην Π.Ε., την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011.
Από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού μας μπορούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο αυτό 5 Εκπαιδευτικοί. Αν μείνουν κενές θέσεις από άλλες Διευθύνσεις, το Κ.Π.Ε. Κισσάβου - Μαυροβουνίου θα μπορέσει -ενδεχομένως- να τις καλύψει με περισσότερους Εκπαιδευτικούς από τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας.
Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών για τις εργασίες πεδίου κατά τη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου, θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θα μισθώσει το ΚΠΕ.
Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι Εκπαιδευτικοί των Σχολείων να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη στο e-mail, που αναφέρθηκε παραπάνω, "ΑΙΤΗΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ" ή να την εκτυπώσουν από το τέλος αυτής της ανάρτησης και να την αποστείλουν στο γραφείο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, είτε με e-mail στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: grper@dide.lar.sch.gr , είτε με fax στο τηλεφωνικό νούμερο: 2410555245, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011.




ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣ
τη Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης ν. Λάρισας
(Οι αιτήσεις να αποσταλούν στον Υπευθύνο Π.Ε.
ηλεκτρονικά στο grper@dide.lar.sch.gr ή στο fax: 2410555245
μέχρι την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011)

Α Ι Τ Η Σ Η
συμμετοχής στο τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Μαυροβουνίου (Αγιάς) με θέμα: «Περιβαλλοντική Αγωγή και Ανθρώπινα Δικαιώματα». Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στην Αγιά.

Ονοματεπώνυμο Εκπαιδευτικού: ______________________________________ _____________________________________________________________________
Ειδικότητα: __________________________________________________________
Σχολείο που υπηρετεί: _______________________________________________
Τηλέφωνο Σχολείου: _________________________________________________
Τηλέφωνο Οικίας Εκ/κού: ____________________________________________
Τηλέφωνο κινητό Eκπ/κου (υποχρεωτικό): ____________________________
e-mail Eκπ/κου: ______________________________________________________

Υλοποιώ Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος: ΝΑΙ  ΟΧΙ 

Ημερομηνία: ______________________________________________

Υπογραφή Εκπαιδευτικού


___________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: