Συνολικές προβολές σελίδας

Προτάσεις για Αλληλεγγύη και Συμπαράσταση

Στις εποχές που ζούμε, κάποια παλιά σας ρούχα, βιβλία και παιχνίδια, που σας είναι περιττά, μπορείτε να τα χαρίσετε σε αυτούς που τα έχουν περισσότερο ανάγκη. Παρακάτω σας κάνουμε μερικές προτάσεις:
Η πρώτη πρόταση αφορά τα παιδάκια στη μονάδα κοινωνικής φροντίδας του Αναρρωτηρίου Πεντέλης (ΠΙΚΠΑ, τηλ. 213 2059800), ηλικίας από 4 μηνών-10 ετών. Τα παιδιά χρειάζονται ρούχα, παπούτσια, σεντόνια, παπλώματα, πετσέτες και είδη φροντίδας μωρών.

Η δεύτερη αφορά τα εγκαταλελειμμένα μωρά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, τηλ 213-2162000. Τα μωρά είναι ηλικίας 1 μηνός-1 έτους. Χρειάζονται ρούχα, κουβέρτες, πετσέτες, σαλιάρες, και οποιος θελει παιχνιδακια για αυτές τις ηλικίες. Τα πράγματα παραδίδονται στον 4ο όροφο στο "Γαλακτοκομείο".

Μια ωραία ιδέα για τα παλιά βιβλία και παιχνίδια είναι να τα χαρίσετε στις βιβλιοθήκες των κοντινών σας σχολείων. Τα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτικοί θα τα χαρούν ιδιαίτερα.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι υπάρχει πάντα ανάγκη για ρούχα παιδιών και ενηλίκων στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους πρόσφυγες, το Στέκι Μεταναστών (210.38.13.928) , το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης (210 3314334) αλλά και πολλούς ακόμα συλλόγους και ιδρύματα. Ας μην πετάξουμε όσα μπορούν να φανούν πιο χρήσιμα κάπου αλλού.
Από το WWF Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: