Συνολικές προβολές σελίδας

15ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά


Οι περιβαλλοντικές ομάδες του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου προσκαλούν τους μαθητές όλων των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας να συμμετάσχουν στον 15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους για τη Φύση και τα πουλιά.
Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου στη διεύθυνση: Ταϋγέτου 60 & Πασσώβ 8, Τ.Κ. 111 41, Γαλάτσι, τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2288340 & 210 2288341 & Fax: 210 2288340, e-mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr.
Οι φωλιές μετά το τέλος του διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι και στις καλύτερες φωλιές θα δοθούν αναμνηστικά.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Οι φωλιές πρέπει να είναι ξύλινες, γερές κατασκευές, να αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και να έχουν την δυνατότητα να αναρτηθούν σε δένδρα.
• Στο εξωτερικό κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή που θα συνοδεύει αυτή, πρέπει να είναι γραμμένα τα αρχικά γράμματα του ονοματεπώνυμου του κατασκευαστή και η ημερομηνία κατασκευής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: