Συνολικές προβολές σελίδας

Πληροφορίες για το "Παγκόσμιο δίκτυο εφήβων Actionteens"


Ο Εκπαιδευτικός Τομέας της ActionAid πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά ξεκινώντας το πρώτο παγκόσμιο δίκτυο εφήβων Actionteens. Μαθητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, 13 με 18 ετών έχουν πια την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με συνομηλίκους τους, να ακουστεί η φωνή τους, να προτείνουν ιδέες για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς φτώχεια και ανισότητα.

Η πολύχρονη συνεργασία της ActionAid με σχολικές ομάδες που συμμετέχουν σε εκστρατείες για εκπαίδευση για όλους και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις, ανέδειξε ότι υπάρχει ανάγκη για ένα χώρο, όπου να μπορούν οι έφηβοι να ανταλλάξουν τις ιδέες τους, να οργανώσουν δράσεις και να μοιραστούν το όνειρό τους για ένα κόσμο απαλλαγμένο από τη φτώχεια και την ανισότητα.
Τον Ιούνιο του 2012, ξεκίνησε στο facebook το δίκτυο Actionteens, που στοχεύει να απλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Έφηβοι από την Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να σκεφτούν, να μιλήσουν και να δημιουργήσουν μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Για να συμμετάσχει ένα παιδί πρέπει να είναι από 13 έως 18 ετών και να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής μέλους υπογεγραμμένη από έναν κηδεμόνα. Μπορείτε να βρείτε τη Φόρμα μέλους Actionteens στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://education.actionaid.gr/actionteens
Η συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη φόρμα πρέπει να αποσταλεί στο education.hellas@actionaid.org. Στη συνέχεια, οι έφηβοι καλούνται να κάνουν like στο facebook στο fan page: Actionteens/ ActionAid Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: