Συνολικές προβολές σελίδας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟ 11ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ




Για δεύτερη χρονιά μαθητές και μαθήτριες της Β τάξης του 11ου Γυμνασίου Λάρισας στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας υλοποίησαν τα παρακάτω προγράμματα :
Στο πρόγραμμα οι μαθητές και οι μαθήτριες  μαθαίνουν τα στάδια οργάνωσης μιας επιχείρησης, καθώς και της παραγωγής και διάθεσης ενός προϊόντος. Επίσης, μελετούν τις κοινωνικές ευθύνες μιας επιχείρησης και το ρόλο του Κράτους στην ελεύθερη οικονομία.
2012– 2013 : Στα πλαίσια του προγράμματος συνεργαστήκαμε με τον εθελοντή του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων  – Διευθυντή υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας
Στο πρόγραμμα οι μαθητές και οι μαθήτριες  πραγματοποιούν συνεντεύξεις, ενημερώνονται για τη διάρθρωση του χώρου εργασίας, ανακαλύπτουν πως κάθε άτομο και κάθε τμήμα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενός προϊόντος ή στη διαδικασία παροχής υπηρεσιών, κατανοούν ότι τα μαθήματα του σχολείου και η σχολική εργασία συνδέονται με την επιτυχία στην εργασία,παίρνουν μέρος σε συζήτηση πάνω σε θέματα επιχειρηματικής κουλτούρας, εργασιακής ηθικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
2012 – 2013 : Στα πλαίσια του προγράμματος συνεργαστήκαμε με τον εθελοντή του ΣΕΝ – υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων στο Ξενοδοχείο Imperial.
Συντονίστρια : Βλαχοδήμου Ευπραξία
Στη σελίδα www.sen.org  μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: