Συνολικές προβολές σελίδας

Προγράμματα και Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της ΦύσηςΌπως μας ενημέρωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, θα συνεχίσει να συντονίζει τα παρακάτω πέντε (5) Προγράμματα-Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 39271/Γ7/17-04-2006,)τα οποία αποτελούν μία ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια, για την προώθηση της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο εκπαιδευτικό μας σύστημα:΄Α) «Οικολογικά Σχολεία» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)

Β) «Μαθαίνω για τα Δάση» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)

Γ) «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον» (Διεθνές Θεματικό Δίκτυο)

Δ) «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» (Εθνικό Θεματικό Δίκτυο)

Ε) «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» (Εθνικό Θεματικό Δίκτυο)
στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η επίκαιρη, για το φετινό θεματικό έτος, Δράση «Άλλοι πετούν, άλλοι πεινούν»
.Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, για τη λειτουργία των Δικτύων αυτών, καθώς και ότι την αίτηση συμμετοχής και τη διαδικασία υλοποίησης για τα Δίκτυα αυτά, μπορείτε να τα βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΕΠΦ (www.eepf.gr), ακολουθώντας τα παρακάτω links:• http://www.eepf.gr/pe/ecoschools («Οικολογικά Σχολεία»)

• http://www.eepf.gr/pe/dasi («Μαθαίνω για τα Δάση»)

• http://www.eepf.gr/pe/yre («Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον»)

• http://www.eepf.gr/pe/prasines-gonies («Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου»)

• http://www.eepf.gr/pe/fxs («Φύση Χωρίς Σκουπίδια»)

• http://www.eepf.gr/pe/fxs-alloi («Άλλοι πετούν, άλλοι πεινούν»)
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν στα Δίκτυα Π.Ε. της ΕΕΠΦ, για τα οποία θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΕΠΦ: www.eepf.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: