Συνολικές προβολές σελίδας

Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: “Ενημέρωση για την υλοποίηση Σχολικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης”

Η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Νομού μας, οργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση για την υλοποίηση Σχολικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης», το απόγευμα της Πέμπτης 07/10/2010 και ώρα 5 μ.μ., στις εγκαταστάσεις της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Β/θμιας Εκ/σης Ν. Λάρισας, Καστοριάς 2Α, πίσω από το ALEX PAK στην οδό Φαρσάλων.
Η Ημερίδα απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκ/σης του Ν. Λάρισας, που θα ασχοληθούν, κατά το τρέχον σχολικό έτος, με την υλοποίηση Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και δεν διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία .
Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών, για το θεσμικό πλαίσιο της Π.Ε., τη θεματολογία και τις πρακτικές υλοποίησης Σχολικών Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων, αλλά και για τα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που προσφέρουν τα Κ.Π.Ε. του Νομού μας. Επίσης, θα δοθεί στους συμμετέχοντες Εκπαιδευτικούς η ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με το υλικό της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, δηλαδή με «Εκπαιδευτικά Πακέτα Π.Ε.», Οπτικοακουστικό υλικό παλαιοτέρων Προγραμμάτων Π.Ε., Σχολικές Εργασίες παρελθόντων ετών και με τη Βιβλιοθήκη του γραφείου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• «Παρουσίαση των Σχολικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Μαυροβουνίου». Εισηγητές η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Μαυροβουνίου κ. Ντιβέρη Παναγιώτα και τα μέλη της παιδαγωγικής Ομάδας του Κ.Π.Ε. κ. Λούκας Ηλίας, κ. Γκαλμποκίνης Μιχαήλ και κ. Ζιούρα Θεοδώρα.
• «Παρουσίαση των Σχολικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Κ.Π.Ε. Ελασσόνας». Εισηγητές ο Υπεύθυνος του Κ.Π.Ε. Ελασσόνας κ. Αναγνωστάκης Σπυρίδων και τα μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του Κ.Π.Ε. κ. Γκανάτσιος Ανδρέας και κ. Σπανός Κωνσταντίνος.
• «Τα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και ο Εθελοντισμός, με το βλέμμα ενός Μαθητή». Εισηγητής ο μαθητής του 5ου Λυκείου Λάρισας, Ευθύμης Σκούφας.
• «Υλοποιώντας ένα Σχολικό Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Θεσμικό πλαίσιο.» Εισηγητής ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας Τέλιος Λεωνίδας.
Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα, να δηλώσουν συμμετοχή στον Υπεύθυνο Π.Ε. Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, μέχρι και τη Δευτέρα 04/10/2010. Η Αίτηση Συμμετοχής, που ακολουθεί παρακάτω, επιστρέφεται συμπληρωμένη με e-mail στο grper@dide.lar.sch.gr ή με fax στο 2410555245.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.
Το έντυπο της Αίτησης:
ΠΡΟΣ

τη Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης ν. Λάρισας
(Οι αιτήσεις να αποσταλούν στον Υπευθύνο Π.Ε.
στο e-mail: grper@dide.lar.sch.gr
ή στο fax: 2410555245)

Α Ι Τ Η Σ Η
συμμετοχής στην Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Ενημέρωση για την υλοποίηση Σχολικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης». Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 5μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, της Β/θμιας Εκ/σης Ν. Λάρισας.

Ονοματεπώνυμο Εκπαιδευτικού:_____________________________________
Ειδικότητα: ___________________________________________________
Σχολείο που υπηρετεί: ____________________________________________
Τηλέφωνο Σχολείου: _____________________________________________
Τηλέφωνο Οικίας Εκ/κού: _________________________________________
Τηλέφωνο κινητό Eκπ/κου (υποχρεωτικό): ______________________________
e-mail Eκπ/κου: ________________________________________________

Ημερομηνία: ______________________________________________

Υπογραφή Εκπ/κού


___________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: