Συνολικές προβολές σελίδας

5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.: «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση: Το Σταυροδρόμι της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη»


Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 26η και μέχρι την 28η Νοεμβρίου 2010 στο ξενοδοχείο ‘DU LAC’ των Ιωαννίνων θα διεξαχθεί το 5ο Συνέδριο της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. με θέμα: «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση: Το Σταυροδρόμι της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη».
Η πανηγυρική έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 17.30 στην κεντρική αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου ‘DU LAC’ και οι εργασίες του θα συνεχιστούν σε τρεις παράλληλες συνεδρίες στο ίδιο ξενοδοχείο το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010.
Το Παράρτημα της Π.Ε.Εκ.Π.Ε. Κ. & Δ. Θεσσαλίας προσανατολίζεται στο να μισθώσει λεωφορείο, για τη μαζική μετακίνηση των Εκπαιδευτικών, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Συνέδριο. Πληροφορίες στα κατά τόπους γραφεία των Υπευθύνων Π.Ε. και στα μέλη της Δ.Ε. της Π.Ε.Εκ.Π.Ε. Κ.Δ. Θεσσαλίας.
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ., ενώ έχει ζητηθεί έγκριση μετακίνησης για εκπαιδευτικούς ΚΠΕ, Υπ. ΠΕ και 2 εκπ/κούς ανά Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης με προτεραιότητα αυτών που έχουν εισήγηση.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι εργασίες που έχουν κατατεθεί, προωθήθηκαν στα μέλη της επιστημονικής επιτροπής και αναμένουμε τα αποτελέσματα κρίσης για την τελική επιλογή και διαμόρφωση των εργασιών.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου αναμένεται να δημοσιοποιηθεί έως τις 15 Νοεμβρίου 2010.
Το δικαίωμα συμμετοχής στο συνέδριο καθορίζεται ως εξής χωρίς να ισχύουν διαφορετικές τιμές για μετά την 26 Οκτωβρίου 2010 :
Μέλη της Ένωσης χωρίς εισήγηση 30 ευρώ
Μη μέλη της Ένωσης χωρίς εισήγηση 40 ευρώ
Μέλη της Ένωσης με εισήγηση 40 ευρώ
Μη μέλη της Ένωσης με εισήγηση 50 ευρώ
Φοιτητές και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής 20 ευρώ

Καλή αντάμωση στα Ιωάννινα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: