Συνολικές προβολές σελίδας

Ημερίδα Εκπαιδευτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με θέμα: «Ενημέρωση για την Παγκόσμια Κλιματική κρίση και την Αειφορία»


Η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με το Διεθνή κόμβο ευαισθητοποίησης «ΜΗΤΙΣ», οργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση για την Παγκόσμια Κλιματική κρίση και την Αειφορία», το απόγευμα της Πέμπτης 04/11/2010 και ώρα 5.00΄ μ.μ., στις εγκαταστάσεις της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, στην οδό Καστοριάς 2Α, πίσω από το ALEX PAK της οδού Φαρσάλων.
Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκ/σης του Ν. Λάρισας, που θα υλοποιήσουν Σχολικό Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος, αλλά και σε όσους Εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.
Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών και η συζήτηση γύρω από πρακτικές υλοποίησης Σχολικών Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων. Επίσης, θα δοθεί στους συμμετέχοντες Εκπαιδευτικούς η ευκαιρία, να έλθουν σε επαφή με το υλικό της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, δηλαδή με «Εκπαιδευτικά Πακέτα Π.Ε.», Οπτικοακουστικό υλικό Σχολικών Προγραμμάτων Π.Ε. και Σχολικές Εργασίες παρελθόντων ετών, αλλά και με τη Βιβλιοθήκη του γραφείου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Εισήγηση με θέμα: «Υδάτινος κόσμος», από τον εκπαιδευτικό του 8ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Θεοδοσόπουλο Σωτήριο, ο οποίος θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη προσπάθεια υλοποίησης σχολικού Προγράμματος Π.Ε. στο Σχολείο του.
• Παρουσίαση με θέμα: «Πανόραμα Παγκόσμιας Κλιματικής Κρίσης και Αειφορίας», από τον κ. Ανδρεόπουλο Ανδρέα, Μ.Ed., H.U.C., Ειδικό Επικοινωνίας Περιβάλλοντος και μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου Ανθρωπιστικής Συνείδησης «ΜΗΤΙΣ».
Παρεμβάσεις – Συζήτηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών με τους Εισηγητές και τον Υπεύθυνο Π.Ε., σχετικά με τις Εισηγήσεις και την υλοποίηση Σχολικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα, να δηλώσουν συμμετοχή στον Υπεύθυνο Π.Ε. Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας, μέχρι και τη Τρίτη 02/11/2010. Η Αίτηση Συμμετοχής, που υπάρχει παρακάτω, επιστρέφεται συμπληρωμένη με e-mail στο grper@dide.lar.sch.gr ή με fax στο 2410555245. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σημείωση: Το Δίκτυο "ΜΗΤΙΣ" προτείνεται από το Σχολικό Δίκτυο στην ιστοσελίδα του Υ.Δ.Β.Μ.Θ.: http://www.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=220&Itemid=309

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ:
ΠΡΟΣ
τη Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης ν. Λάρισας
(Οι αιτήσεις να αποσταλούν στον Υπευθύνο Π.Ε.
στο e-mail: grper@dide.lar.sch.gr
ή στο fax: 2410555245)

Α Ι Τ Η Σ Η
συμμετοχής στην Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Ενημέρωση για την Παγκόσμια Κλιματική κρίση και την Αειφορία». Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 5μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, της Β/θμιας Εκ/σης Ν. Λάρισας.

Ονοματεπώνυμο Εκπαιδευτικού: ______________________________________ _____________________________________________________________________
Ειδικότητα: __________________________________________________________
Σχολείο που υπηρετεί: _______________________________________________
Τηλέφωνο Σχολείου: _________________________________________________
Τηλέφωνο Οικίας Εκ/κού: ____________________________________________
Τηλέφωνο κινητό Eκπ/κου (υποχρεωτικό): ____________________________
e-mail Eκπ/κου: ______________________________________________________

Ημερομηνία: ______________________________________________

Υπογραφή Εκπ/κού


___________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: