Συνολικές προβολές σελίδας

Σχολικό έτος 2010 - 2011: Προγράμματα που υλοποιούνται στα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας


Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 συνεδρίασε η Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων, η οποία ενέκρινε 90 Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που θα υλοποιηθούν κατά το τρέχον σχολικό έτος σε 41 Σχολεία από τα 100 περίπου Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας. Εδώ υπάρχουν οι Τίτλοι των Προγραμμάτων, τα Ονοματεπώνυμα των Εκπαιδευτικών και ο αριθμός Μαθητών που συμμετέχει στα Προγράμματα Π.Ε του σχολικού έτους 2010 - 2011. Στα Προγράμματα αυτά συμμετέχουν περίπου 200 Εκπαιδευτικοί και πάνω από 2.400 Μαθητές. Οι Εκπαιδευτικοί που αναφέρονται πρώτοι σε κάθε Πρόγραμμα, είναι οι Συντονιστές του Προγράμματος.
Ακολουθεί ο Πίνακας των Προγραμμάτων Π.Ε.
1. 2ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Ενεργειακό Σχολείο, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Καμάρης Περικλής και Τσακνάκης Θωμάς και συμμετέχουν 44 μαθητές
2. 4ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Οικοτουρισμός: Φύση, άνθρωπος, μνημεία σε αρμονία, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Δήμου Βαρβάρα και Μπούρα Ζαχαρούλα και συμμετέχουν 38 μαθητές.
3. 4ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Οικοτουρισμός: Φύση, άνθρωπος, μνημεία σε αρμονία, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Νασιώκας Κωνσταντίνος, Σαπουνά Γεωργία και Φαρδή Αικατερίνη και συμμετέχουν 39 μαθητές.
4. 6ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η μελλοντική τους ανάπτυξη στη χώρα μας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Γλιούμπας Ευάγγελος καιΓάλλου Ζωή και συμμετέχουν 28 μαθητές.
5. 6ο Γυμνάσιο Λάρισας: Αγροτικοί Συνεταιρισμοί. Η συμβολή τους στη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Γάλλου Ζωή και Παπαγιάννη Βασιλική και συμμετέχουν 32 μαθητές.
6. 6ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Η αειφορική αξιοποίηση των ορεινών όγκων, ως μέσον προαγωγής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων της υπαίθρου και της συνέχισης της ανθρώπινης παρουσίας σ΄ αυτούς, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Λελεντζή Μαρία και Γλιούμπας Ευάγγελοςκαι συμμετέχουν 30 μαθητές.
7. 6ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Αγαπώ, Παράγω, Καταναλώνω βιολογικά προϊόντα. Βιολογική Γεωργία στην περιοχή μας. Η γνώμη των Αγροτών, που υλοποιεί η Εκπαιδευτικός: Μακρυγιάννη Νικολέτα και συμμετέχουν 32 μαθητές.
8. 7ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Εθνικοί Δρυμοί της Ελλάδας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Χουρμουζιάδου Δέσποινα Χουλιαρόπουλος Ερωτόκριτος και συμμετέχουν 46 μαθητές.
9. 7ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Κάστρων περίπλους, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Βαϊόπουλος Αθανάσιος, Ζαμπος Δημμήτριος και Τσιάμαλος Ηρακλής και συμμετέχουν 62 μαθητές.
10. 7ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Ποτάμια – Υδάτινοι δρόμοι, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Αντωνιάδου Δομνίκη, Χαλκιά Βασιλική και Καστώρη Ελένη και συμμετέχουν 40 μαθητές.
11. 8ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Πέτρα-Ήχος-Φως, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Καμπούρα-Χριστοδούλου Ελένη, Καλέση Ουρανία, Ζαπίτη Σοφία και Πέτσας Βασίλειος και συμμετέχουν 25 μαθητές.
12. 8ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Αν οι πέτρες μιλούσαν…, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μέκρα Βασιλική, Καμπούρα Ελένη, Παναγιώτου Αλεξάνδρα και Ζαπίτη Ελένη και συμμετέχουν 20 μαθητές.
13. 8ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Υδάτινος κόσμος, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Θεοδοσόπουλος Σωτήριος, Τσακνάκης Ηλίας, Τζακκάρντο Μπριτζιντά και Πέτσας Βασίλειος και συμμετέχουν 16 μαθητές.
14. 8ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Νερό, πηγή ζωής, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Τζακκάρντο Μπριτζιντά, Θεοδοσόπουλος Σωτήριος, Τσακνάκης Ηλίας και συμμετέχουν 16 μαθητές.
15. 10ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Λίμνες. Οι δρόμοι του νερού, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Περάκη Αλεξάνδρα και Κουτσίκου Πολυξένη και συμμετέχουν 23 μαθητές.
16. 10ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Νερό και βιώσιμη ανάπτυξη, που υλοποιεί ο Εκπαιδευτικός: Φάκας Δημήτριος και συμμετέχουν 25μαθητές.
17. 10ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Το Δάσος. Ανακαλύπτω ένα φίλο μου, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Κουτσίκου Πολυξένη και Τζαβίδη Βαρβάρα και συμμετέχουν 25 μαθητές.
18. 10ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Τα ψηλά βουνά, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μουλώτσιου Ευαγγελία και Τζαβίδη Βαρβάρα και συμμετέχουν 22 μαθητές.
19. 12ο Γυμνάσιο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Διατροφή και κίνηση για μια καλύτερη ζωή: Περπατώντας στα μονοπάτια της φύσης, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Ρίζου Αικατερίνη και Γκαράνη Όλγα και συμμετέχουν 21 μαθητές.
20. Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Φωνές νερού- Πολιτισμός - Περιβάλλον, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Τσακάκη Άννα και Μακρυγιάννης Γιάννης και συμμετέχουν 20 μαθητές.
21. Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Το Δάσος, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μαργαρίτης Ανδρέας και Τσιούγκος Θεμιστοκλης και συμμετέχουν 24 μαθητές.
22. Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Χρώματα της Γης και Ήχοι στη Μουσική, που υλοποιεί η Εκπαιδευτικός: Κτιστάκη Ευφροσύνη και συμμετέχουν 22 μαθητές.
23. Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Παραδοσιακοί οικισμοί στη Θεσσαλία Ν. Λάρισας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Κοσμάνου Βασιλική και Γκανάτσιος Ανδρέας και συμμετέχουν 19 μαθητές.
24. Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Βότανα και θεραπείες, που υλοποιεί η Εκπαιδευτικός: Ζαπίτη Ευαγγελία και συμμετέχουν 19 μαθητές.
25. Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Βιώσιμες Πόλεις, που υλοποιούν η Εκπαιδευτικός: Μαννιόν-Καψάλη Τζοζεφίν και συμμετέχουν 25 μαθητές.
26. Γυμνάσιο Αργυροπουλίου: Τίτλος Προγράμματος: Παρακολούθηση (επιβίωση – αναπαραγωγή) του εμπλουτισμένου φυσικού ενυδρείου στη λίμνη Αργυροπουλίου. Αποκτώ περιβαλλοντική συνείδηση, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Βλιώρα Παρασκευή και Αγραφιώτη Άννα και συμμετέχουν 50 μαθητές.
27. Γυμνάσιο Δομένικου: Τίτλος Προγράμματος: Άνθρωποι και φυσικό περιβάλλον στην περιοχή του Δήμου Ποταμιάς, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Βασίλειος Κατσάρας, Ζαχαριάς Χρήστος, Δέλλα Ευτυχία και Νάκας Δημήτριος και συμμετέχουν 39 μαθητές.
28. Γυμνάσιο Δομένικου: Τίτλος Προγράμματος: Ορθοδοξία και περιβάλλον, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Ζαχαριάς Χρήστος, Κατσάρας Βασίλειος, Δέλλα Ευτυχία και
Νάκας Δημήτριος και συμμετέχουν 34 μαθητές.
29. Γυμνασιακό Παράρτημα Καρυάς: Τίτλος Προγράμματος:Θρεπτικά και θεραπευτικά φυτά της περιοχής Καρυάς Ολύμπου, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Τσίγκα Γεωργία και
Παπαμανώλης Βασίλειος και συμμετέχουν 12 μαθητές.
30. Γυμνάσιο – Λ.Τ. Κρανέας: Τίτλος Προγράμματος: Η καλλιέργεια και η παραγωγή σπιρουλίνας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Καραλιόλιου Βασιλική και Μπέλτσιου Μαρία και συμμετέχουν 17 μαθητές.
31. Γυμνάσιο – Λ.Τ. Κρανέας: Τίτλος Προγράμματος: Πηγές Ενέργειας: μη ανανεώσιμες και ανανεώσιμες. Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας-Βιοκαύσιμα-παραγωγή ενέργειας από αγριαγκινάρα, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μπέλτσιου Μαρία και Καραλιόλιου Βασιλική και συμμετέχουν 14 μαθητές.
32. Γυμνάσιο Λιβαδίου: Τίτλος Προγράμματος: Βότανα: ένας ανεκτίμητος θησαυρός δίπλα μας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Ζέτα Χριστίνα, Γκουζγκουρέτα Αίγλη και Κρομμύδα Δέσποινα και συμμετέχουν 27 μαθητές.
33. Γυμνάσιο Λυκουδίου: Τίτλος Προγράμματος: Διαδρομές στο χώρο και στο χρόνο, που υλοποιεί η Εκπαιδευτικός: Σαμαρτζή Θεοδώρα και συμμετέχουν 21 μαθητές.
34. Γυμνάσιο Μεγ. Ευυδρίου: Τίτλος Προγράμματος: Διατροφή και υγεία, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Κατσιαβριάς Δημήτριος και Κουφάκη Βασιλική και συμμετέχουν 9 μαθητές.
35. Γυμνάσιο Πλατυκάμπου: Τίτλος Προγράμματος: Το Δάσος: πηγή ζωής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους ανθρώπους, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Νούλα Γεωργία και Οικονομάκη Ηρώ και συμμετέχουν 20 μαθητές.
36. Γυμνάσιο Πλατυκάμπου: Τίτλος Προγράμματος: Το Δάσος: πηγή ζωής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους ανθρώπους, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Οικονομάκη Ηρώ και Παρίση Μαρία και συμμετέχουν 23 μαθητές.
37. Γυμνάσιο Πλατυκάμπου: Τίτλος Προγράμματος: Το Δάσος: πηγή ζωής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους ανθρώπους, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Σταυρίδης Παναγιώτης και Ντάκος Ιωάννης και συμμετέχουν 18 μαθητές.
38. Γυμνάσιο Πυργετού: Τίτλος Προγράμματος: Τα εξωκκλήσια των περιοχών Πυργετού, Ραψάνης, Αιγάνης, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Βαλιώτου Αικατερίνη, Ανατολίτης Ιωάννης, Σβερώνη Δέσποινα και Ντίνου Γλυκερία και συμμετέχουν 72 μαθητές.
39. Γυμνάσιο Τσαριτσάνης: Τίτλος Προγράμματος: Τσαριτσάνης Ιστορία. Φύση – Θρησκεία - Πολιτισμός, που υλοποιεί η Εκπαιδευτικός: Μαντζώκα Παρασκευή και συμμετέχουν 28 μαθητές.
40. 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου: Τίτλος Προγράμματος: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Σακελλαρίου Ιωάννης και Περήφανος Γεώργιος και συμμετέχουν 27 μαθητές.
41. 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου: Τίτλος Προγράμματος: Το αμπέλι και το κρασί Τυρνάβου, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Φράγγου Νικολέτα, Γκουβελίτσα Βασιλική και Χατζηλήγος Γεώργιος και συμμετέχουν 26 μαθητές.
42. Γυμνάσιο Φαλάνης: Τίτλος Προγράμματος: Η αυλή του Σχολείου μας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Τσιλοφύτου Αικατερίνη, Μαλάκου Μαρία και Ρούσσας Γεώργιος και συμμετέχουν 43 μαθητές.
43. 1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων: Τίτλος Προγράμματος: Τι νερό πίνουμε, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Καψιώχα Όλγα, Κατσιαβριάς Πέτρος και Γκουντούλας Κωνσταντίνος και συμμετέχουν 29 μαθητές.
44. 1ο Γυμνάσιο Φαρσάλων: Τίτλος Προγράμματος: Κάθε σταγόνα μετράει, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Κατσιαβριάς Πέτρος, Καψιώχα Όλγα και Γκουντούλας Κωνσταντίνος και συμμετέχουν 28 μαθητές.

45. 1ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Όλυμπος, μια απέραντη ομορφιά, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μανωλά Παρασκευή, Σαλαμάνης Γεώργιος και Γαβριήλ Μιλτιάδης και συμμετέχουν 44 μαθητές.
46. 1ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Προσεγγίζουμε τον Κίσσαβο, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Νικολαΐδης Μόσχος, Τίκα Ευαγγελία και Γαβριήλ Μιλτιάδης και συμμετέχουν 52 μαθητές.
47. 3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Περιδιαβαίνω την πόλη μου, τον τόπο μου. Παρατηρώ, διερευνώ, προτείνω, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Γεωργιάδου Ευαγγελία και Φανάρα Ελένη και συμμετέχουν 19 μαθητές.
48. 3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Όταν η Φύση παράγει Τέχνη, που υλοποιεί η Εκπαιδευτικός: Αρναβίτου Αργυρώ και συμμετέχουν 28 μαθητές.
49. 3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Αλληλεπιδράσεις μεταξύ βιοτικών παραγόντων και ποικιλομορφία στο Δέλτα του Πηνειού, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μπαντής Νικόλαος, Γεωργιάδου Ευαγγελία και Δημητρίου Γεώργιος και συμμετέχουν 18 μαθητές.
50. 3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική – Πέτρινα Γεφύρια - Φύση, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Λιόντου Αικατερίνη και
Γεωργιάδου Ευαγγελία και συμμετέχουν 40 μαθητές.
51. 5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Υγρότοποι – Απειλούμενα είδη, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Νικολαΐδου Βασιλική και Κουρμπή Ιουλία και συμμετέχουν 20μαθητές.
52. 6ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Ήπιες μορφές ενέργειας και εφαρμογές τους στο σχολείο μας, με έμφαση στη νέα εφαρμογή για τη θέρμανση (ηλιακή ενέργεια)-Βιοκλιματικά σχολεία, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Καψούρας Γεώργιος, Βελησσαρίου Χρυσούλα και Γαρουφαλιάς Μάριος και συμμετέχουν 47 μαθητές.
53. 7ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Νερό, πηγή ζωής! Οι Θεσσαλοί μαθητές απέναντι στο πρόβλημα της λειψυδρίας της περιοχής τους, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Αναστασίου Αικατερίνη, Κοτρώτσιου Άννα και Παναγιωτοπούλου Βασιλικήκαι συμμετέχουν 64 μαθητές.
54. 10ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Υδροβιότοποι-Απειλούμενα είδη, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Γαλατσίδα Ιωάννα και Μπανιά Χαρίκλεια και συμμετέχουν 20 μαθητές.
55. 10ο Γενικό Λύκειο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Νερά – Λίμνες – Ποτάμια της Βορειοανατολικής Ελλάδας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Κατσαμπέλας Ιωάννης, Μπανιά Χαρικλεια, Γαλατσίδα Ιωάννα και Ζαβράκας Νικόλαος και συμμετέχουν 52 μαθητές.
56. Γενικό Λύκειο Γιάννουλης: Τίτλος Προγράμματος: Γνωριμία με άγνωστα μέρη των παραλίων του Νομού Λάρισας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Καψάλης Ιωάννης, Κομπογιαννόπουλος Απόστολος και Σαμακίδης Ευάγγελος και συμμετέχουν 15 μαθητές.
57. Γενικό Λύκειο Γιάννουλης: Τίτλος Προγράμματος: Αισθητικές παρεμβάσεις στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας, που υλοποιεί η Εκπαιδευτικός: Μαγγανά Στεφανία και συμμετέχουν 54 μαθητές.
58. Γενικό Λύκειο Πυργετού: Γερά σπίτια για να μη κουνιόμαστε!, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Γιατράκου Φανή και Πατσιούρας Άγγελος και συμμετέχουν 22 μαθητές.
59. Γενικό Λύκειο Τσαριτσάνης: Τίτλος Προγράμματος: Αιολική Ενέργεια: Φίλος ή εχθρός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, που υλοποιεί η Εκπαιδευτικός: Τάχατου Δήμητρα και συμμετέχουν 15 μαθητές.
60. Γενικό Λύκειο Φαλάνης: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας – Εξοικονόμηση Ενέργειας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Φουλούλης Γεώργιος και Κοντσιώτης Κωνσταντίνος και συμμετέχουν 20 μαθητές.
61. 2ο Γενικό Λύκειο Φαρσάλων: Τίτλος Προγράμματος: Τι νερό πίνουμε, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Ζαχαρής Φώτιος και Καρακοντάκης Βάϊος και συμμετέχουν 27 μαθητές.
62. 1ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Πόσο «ασφαλή» είναι τα γεωργικά προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι μας;, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Καραβασίλης Χρήστος και
Τσιαφούλης Διονύσιος και συμμετέχουν 11 μαθητές.
63. 1ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Γεωργικά φάρμακα: ένας ύπουλος εχθρός, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Πάνος Κωνσταντίνος και Τσιαφούλης Διονύσιος και συμμετέχουν 9 μαθητές.
64. 1ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Τρόποι διαχείρισης υδάτινων πόρων, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Ζαρογιάννη Μαριάννα και Γούσιου Ευαγγελία και συμμετέχουν 10 μαθητές.
65. 1ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Επαρκεί το νερό του πλανήτη για τις επόμενες γενιές; Θα το ερευνήσουμε, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Γούσιου Ευαγγελία, Ζαρογιάννη Μαριάννα και Κωστούλα Γλυκερία και συμμετέχουν 10 μαθητές.
66. 1ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Περιβαλλοντικά θέματα της ελληνικής γεωργίας εν γένει, που υλοποιεί ο Εκπαιδευτικός: Ζέκιος Λάμπρος και συμμετέχουν 10 μαθητές.
67. 4ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Το πράσινο στην πόλη της Λάρισας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Σπανού Ευθυμία και Μαρδάνη Γεωργία και συμμετέχουν 50 μαθητές.
68. 4ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Το ποδήλατο στη Λάρισα, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μαρδάνη Γεωργία, Σπανού Ευθυμία και Κοροβέσης Γεώργιος και συμμετέχουν 70 μαθητές.
69. 4ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Ανακύκλωση Μπαταριών και Ηλεκτρικών Συσκευών, που υλοποιεί ο Εκπαιδευτικός: Κοροβέσης Γεώργιος και συμμετέχουν 33 μαθητές.
70. 7ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Ποτάμια στην εποχή της κλιματικής αλλαγής-Υδάτινοι πόροι, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Χριστόπουλος Σεραφείμ
Οικονόμου Δημήτριος και συμμετέχουν 22 μαθητές.
71. 7ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Η εκτροπή του Αχελώου - Ένα έργο για αρδευτική χρήση του νερού ενός ποταμού και τα προβλήματα που ανέκυψαν στο οικοσύστημα, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Οικονόμου Δημήτριος και
Χριστόπουλος Σεραφείμ και συμμετέχουν 19 μαθητές.
72. 7ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Δικαίωμα και υποχρέωση η προστασία των υδάτινων πόρων, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Κουτές Κωνσταντίνος και Γιαννάκη Μαρία και συμμετέχουν 23 μαθητές.
73. 7ο ΕΠΑ.Λ Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Νερό: Αναφαίρετο δικαίωμα για τη ζωή, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Γιαννάκη Μαρία και Ακράτου Παναγιώτα και συμμετέχουν 23 μαθητές.
74. ΕΠΑ.Λ Ελασσόνας: Τίτλος Προγράμματος: Αστυφιλία στην επαρχία Ελασσόνας. (Μαθητικό δυναμικό νηπίων), που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Κόνιαρη Αικατερίνη και Γιαννάκου – Σαΐτη Λαμπρινή και συμμετέχουν 16 μαθητές.
75. ΕΠΑ.Λ Ελασσόνας: Τίτλος Προγράμματος: Ένας κόσμος γεμάτος σκουπίδια, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μαχαίρας Αναστάσιος και Μιχαλάκης Κωνσταντίνος και συμμετέχουν 25 μαθητές.
76. ΕΠΑ.Λ Ελασσόνας: Τίτλος Προγράμματος: Καλλιέργεια παραδοσιακών ποικιλιών λαχανικών, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Σαπουνάς Ευάγγελος και Γκαρλέμου–Δεληγιάννη Παναγιώτα και συμμετέχουν 17 μαθητές.
77. ΕΠΑ.Λ Ελασσόνας: Τίτλος Προγράμματος: Αμυγδαλιές και Καρυδιές. Βιολογικές καλλιέργειες στην Επαρχία μας, που υλοποιεί ο Εκπαιδευτικός: Γεροφώτης Γρηγόριος και συμμετέχουν 17 μαθητές.
78. ΕΠΑ.Λ Ελασσόνας: Τίτλος Προγράμματος: Εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Αραρ Δαβίδ και Χατζηλέλεκα Κωνσταντίνα και συμμετέχουν 25μαθητές.
79. ΕΠΑ.Λ Ελασσόνας: Τίτλος Προγράμματος: Προϊόντα Βιολογικής Καλλιέργειας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Χατζηλέλεκα Κωνσταντίνα και Σταθάκη Φωτεινή και συμμετέχουν 21 μαθητές.
80.ΕΠΑ.Λ Τυρνάβου: Τίτλος Προγράμματος: Τα βότανα του Κισσάβου, που υλοποιούν οι Εκπαιδετικοί: Νούλα Ελένη και Καψαχάτη Κλεοπάτρα και συμμετέχουν 22 μαθητές.
81. ΕΠΑ.Λ Τυρνάβου: Τίτλος Προγράμματος: Κλιματικές αλλαγές, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μοσχίδου Ξανθή, Καραγεώργος Γεώργιος και Γιουρούκης Αργύριος και συμμετέχουν 46 μαθητές.
82. ΕΠΑ.Λ Τυρνάβου: Τίτλος Προγράμματος: Το σεισμικό τόξο, που μας ενώνει, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Τσέτσιλα Ελπινίκη και Σακατζής Δημήτριος και συμμετέχουν 21 μαθητές.
83. ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής: Τίτλος Προγράμματος: Η ζωή στη Θεσσαλική Γη στο Χθες και στο Σήμερα, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μπαλάφα Ευαγγελία και Ζηκούδη Καλλιόπη και συμμετέχουν 15 μαθητές.
84. ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής: Τίτλος Προγράμματος: Βιολογικά προϊόντα, υγεία και περιβάλλον, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Μαρσιτοπούλου Αικατερίνη και Λιάγκας Δημήτριος και συμμετέχουν 13 μαθητές.
85. ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής: Τίτλος Προγράμματος: Έλα να γνωρίσεις την άγρια πανίδα μέσα στη φύση, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Νικολούλη Ευαγγελία και Φίλου Κωνσταντίνα και συμμετέχουν 13 μαθητές.
86. ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής: Τίτλος Προγράμματος: Κυκλοφοριακή αγωγή στα πλαίσια της κοινωνικής ένταξης και αυτονομίας, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Πανάνου Κατερίνα και Σοφού Ελένη και συμμετέχουν 14 μαθητές.
87. ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής: Τίτλος Προγράμματος: Διαχείριση φυτικών υπολειμμάτων-Κομποστοποίηση, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Λιάπης Ευθύμιος και Παρλάτζας Ηλίας και συμμετέχουν 12 μαθητές.
88. Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Μεσόγειος – Ελλάδα - Ελιά, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Γώγου Βασιλική και Λιάπη Στεργιανή και συμμετέχουν 15 μαθητές.
89. Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Σεβασμός στον Άνθρωπο, την Κοινωνία, το Περιβάλλον, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Τσιατσιάνη Αρετή και Πάτρα Σοφία και συμμετέχουν 15 μαθητές.
90. Εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη: Τίτλος Προγράμματος: Πηνειός: Η ροή του ποταμού στη ροή του χρόνου. Υπάρχει αύριο;, που υλοποιούν οι Εκπαιδευτικοί: Βασιλείου Όλγα και Παπανικολάου Σωτήριος και συμμετέχουν 32 μαθητές. 91. Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τίτλος Προγράμματος: Από τα εεληνόφωνα χαωριά της Απουλίας στον αγιότοπο της Καππαδοκίας, που υλοποιεί ο Διευθυντής του Σχολείου Αναγνωστόπουλος Σωτήριος και συμμετέχουν 37 μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: