Συνολικές προβολές σελίδας

Διήμερο Σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Κισσάβου - Μαυροβουνίου (Αγιάς): «Το Θεατρικό Παιχνίδι ως μέσο έκφρασης και μεθοδολογικό εργαλείο»


Το Κ.Π.Ε. Κισσάβου - Μαυροβουνίου (Αγιάς) σε συνεργασία με τους Υπευθύνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και την Ομάδα Ψυχοπαιδαγωγικής Ενημέρωσης και Εμψύχωσης «Έκφραση», στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Αειφορία – Δράσεις Δια βίου Μάθησης για ενήλικες»,διοργανώνει διήμερο Σεμινάριο Θεατρικού Παιγνιδιού, που θα υλοποιηθεί στη Λάρισα τη Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 κατά τις απογευματινές ώρες.
Το θέμα του Σεμιναρίου είναι: «Το Θεατρικό Παιχνίδι ως μέσο έκφρασης και μεθοδολογικό εργαλείο».
Το σεμινάριο θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν σε σχολεία ή σε άλλους φορείς, και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με το παιδί και τις παραστατικές τέχνες (Κοινωνικούς Λειτουργούς, Κοινωνιολόγους, Ψυχολόγους, ηθοποιούς κλπ). Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζονται τα 50 άτομα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικό και βιωματικό μέρος. Ο κ. Λάκης Κουρετζής, εισηγητής και δημιουργός του Θεατρικού Παιχνιδιού στην Ελλάδα θα είναι βασικός Εμψυχωτής. Το πρακτικό μέρος θα υλοποιηθεί από μέλη της Ομάδας Ψυχοπαιδαγωγικής Ενημέρωσης και Εμψύχωσης «Έκφραση» που δραστηριοποιείται στη Λάρισα από το 1989 με αντικείμενο το Θεατρικό Παιχνίδι και με τη συμμετοχή των μελών της Π.Ο. του Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Μαυροβουνίου, με το συντονισμό του κ. Κουρετζή.
Οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα υποβληθούν στους Υπεύθυνους Π.Ε. Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης και θα διαβιβαστούν στο Κ.Π.Ε., ενώ των άλλων ενδιαφερομένων απευθείας στο Κ.Π.Ε. Κισσάβου Μαυροβουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί των σχολείων της Διεύθυνσής μας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι στις 16 Φεβρουαρίου 2011, συμπληρώνοντας την παρακάτω ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και να την αποστείλουν με e-mail στο: grper@dide.lar.sch.gr ή στο fax: 2410 555245 μέχρι την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011.
ΠΡΟΣ
τη Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης ν. Λάρισας
(Οι αιτήσεις να αποσταλούν στον Υπευθύνο Π.Ε.
ηλεκτρονικά στο grper@dide.lar.sch.gr ή στο fax: 2410555245
μέχρι την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011)

Α Ι Τ Η Σ Η Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ
συμμετοχής στο διήμερο σεμινάριο Θεατρικού παιγνιδιού για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Μαυροβουνίου (Αγιάς), που θα γίνει στη Λάρισα με θέμα: «Το Θεατρικό Παιχνίδι ως μέσο έκφρασης και μεθοδολογικό εργαλείο».
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, στη Λάρισα, σε μέρος που θα οριστεί αργότερα, κατά τις απογευματινές ώρες.

Ονοματεπώνυμο Εκπαιδευτικού: ______________________________________ _____________________________________________________________________
Ειδικότητα: __________________________________________________________
Σχολείο που υπηρετεί: _______________________________________________
Τηλέφωνο Σχολείου: _________________________________________________
Τηλέφωνο Οικίας Εκ/κού: ____________________________________________
Τηλέφωνο κινητό Eκπ/κου (υποχρεωτικό): ____________________________
e-mail Eκπ/κου: ______________________________________________________

Υλοποιώ Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος:
ΝΑΙ  ΟΧΙ 

Ημερομηνία: ______________________________________________

Υπογραφή Εκπ/κού


___________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: