Συνολικές προβολές σελίδας

Σεμινάριο του ΚΠΕ Τρικκαίων: "Ανανεώσιμες Πηγές και Εξοικονόμηση Ενέργειας" την 1η Απριλίου 2011

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Τρικκαίων, στο πλαίσιο της πράξης: «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία – Δράσεις δια βίου Μάθησης για Ενήλικες», θα πραγματοποιήσει το δεύτερο, για την τρέχουσα σχολική χρονιά, Σεμινάριο με θέμα: «Ανανεώσιμες πηγές και εξοικονόμηση ενέργειας».
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας & Δ/θμιας εκπαίδευσης, θα έχει διάρκεια τεσσάρων (4) ωρών και θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011 και ώρα 6μ.μ.
Εκτός από τους εκπαιδευτικούς του Ν. Τρικάλων, το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και 4 εκπαιδευτικοί από το Ν. Λάρισας (Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Για τους εκπαιδευτικούς του Ν. Λαρίσης υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των εξόδων διαμονής για ένα βράδυ από το ΚΠΕ. Σε όλους τους εκπαιδευτικούς θα προσφερθεί καφές στο διάλειμμα και ελαφρύ γεύμα (μπουφές) με τη λήξη του σεμιναρίου. Τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν αποκλειστικά τους συμμετέχοντες.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να αποστείλουν συμπληρωμένη (με τα πλήρη στοιχεία) την αίτηση συμμετοχής τους, που βρίσκεται στο τέλος της παρούσας δημοσίευσης, στο e-mail του ΚΠΕ trikalakpe@gmail.com ή στο fax 2431076623.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του Κέντρου 2431076623 ή στο κινητό της υπευθύνου 6945878666.
Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011. Για την επιλογή των 12 επιμορφούμενων εκτός Ν. Τρικάλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΠΕ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
«ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Επώνυμο:
Όνομα:

Είμαι εκπαιδευτικός Δ/θμιας Εκπ/σης, κλάδου ΠΕ ….
υπηρετώ στο

Διεύθυνση κατοικίας:
Οδός Αριθμός
Πόλη (χωριό):
Νομός:
Στοιχεία επικοινωνίας. Σταθερό τηλέφωνο:
Κινητό τηλέφωνο:
Email:
Μετά από ενημέρωση μου με το αρ. πρωτ. 12/11-3-2011 σχετικό έγγραφο του ΚΠΕ Τρικκαίων, δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετέχω στο σεμινάριο με τίτλο:
«Ανανεώσιμες Πηγές και Εξοικονόμηση Ενέργειας»
Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης τα τελευταία δύο χρόνια
Ναι Όχι
Ημερομηνία ……………….
Ο Αιτών/Η Αιτούσα

(Ονοματεπώνυμο/υπογραφή)

Δεν υπάρχουν σχόλια: