Συνολικές προβολές σελίδας

Η Ώρα της Γης 2011

Πάρτε μέρος στην Ώρα της Γης 2011, την παγκόσμια αυτή εκστρατεία του WWF, που έχει γίνει το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη.
Τα τελευταία χρόνια περισσότερα από 1.100 σχολεία πήραν μέρος για να στείλουν το μήνυμα ότι τους νοιάζει η κλιματική αλλαγή.
Η εγγραφή έχει αρχίσει. Δηλώστε συμμετοχή στην Ώρα της Γης 2011, που φέτος είναι το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ., και στείλτε το μήνυμα ότι είστε αποφασισμένοι οι δράσεις σας να ξεπεράσουν τη μία ώρα. Δηλώστε την απόφασή σας να δεσμευτείτε για δράσεις ενάντια στην κλιματική αλλαγή και να συμμετέχετε ενεργά στον αγώνα για την προστασία του πλανήτη.
Ενώ διανύουμε έναν καθυστερημένο χειμώνα, το 2010 ήταν, σύμφωνα με τη NASA, η πιο ζεστή χρονιά που έχει ποτέ καταγραφεί. Αυτό οφείλεται στην τάση της Γης για υπερθέρμανση, η οποία μεταβάλλει τα καιρικά φαινόμενα, τη διαθεσιμότητα του νερού, την αρμονική εποχιακά ανάπτυξη των καλλιεργειών και τον τρόπο ζωής ανθρώπων και ζώων. Οι συνέπειες έχουν γίνει αισθητές σε όλο τον κόσμο.
Η Ώρα της Γης είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να φροντίσουμε αυτό τον πλανήτη και τα σχολεία μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση. Οι σημερινοί μαθητές είναι οι μελλοντικοί πολίτες ή κυβερνώντες. Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουν τη θέληση, τις ικανότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να κάνουν σωστές επιλογές για το μέλλον του πλανήτη.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.wwf.gr/earthhour/

Δεν υπάρχουν σχόλια: