Συνολικές προβολές σελίδας

Σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Νάουσας με θέμα "Τροφή: Μια πολιτική Πράξη".

Tο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Νάουσας, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία – Δράσεις δια βίου Μάθησης για Ενήλικες», θα πραγματοποιήσει σεμινάριο με θέμα «Τροφή: Μια πολιτική Πράξη».
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες αλλά και σε Eκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Κ.Π.Ε., την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2011. Tο σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν Eκπαιδευτικοί από τους νομούς εμβέλειας του Κ.Π.Ε. Νάουσας. Πιο συγκεκριμένα, από το Ν. Λάρισας μπορούν να το παρακολουθήσουν 2 Εκπαιδευτικοί. Το Κ.Π.Ε. θα καλύψει τη διαμονή των εκπαιδευτικών που προέρχονται από τους νομούς εμβέλειας και τη διατροφή (δύο γεύματα στο εστιατόριο της μαθητικής εστίας ή 1 γεύμα σε εστιατόριο της πόλης).
Παρακαλούνται οι Εκπαιδευτικοί, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο παραπάνω Σεμινάριο, να αποστείλουν συμπληρωμένη την παρακάτω "Αίτηση συμμετοχής" στο γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο e-mail: grper@dide.lar.sch.gr ή στο fax 2410555245
Το λεπτομερές πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ μόλις οριστικοποιηθεί.
Τηλ. Κ.Π.Ε. Νάουσσας: 2332025111
Ιστοσελίδα: http://kpenaousas.gr/
Αίτηση συμμετοχής
Μετά από ενημέρωση μου από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Ν. Λάρισας, σχετικά με το σεμινάριο "Τροφή μια πολιτική πράξη" του ΚΠΕ Νάουσας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9/4/2011 δηλώνω ότι επιθυμώ να συμμετάσχω στις εργασίες.
Ονοματεπώνυμο:
Κλάδος:
Σχολείο οργανικής θέσης ή απόσπασης:
Τηλέφωνο Σχολείου:
Φαχ Σχολείου:
Δ/νση Σχολείου:
Κινητό και σταθερό τηλέφωνο εκπ/κου:
e-mail επικοινωνίας:

Ο/Η Αιτών/ουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: