Συνολικές προβολές σελίδας

Ενημέρωση: Εκπαιδευτικό Υλικο για τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων

Λόγω στενότητας χώρου στα γραφεία της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης, οι Βιβλιοθήκες των Σχολικών Δραστηριοτήτων με το εκπαιδευτικό τους υλικό βρίσκονται σε Σχολεία.
Πιο συγκεκριμένα η Βιβλιοθήκη της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης βρίσκεται στο 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, στη συνοικία Αβέρωφ, ενώ οι Βιβλιοθήκες της Αγωγής Υγείας και των Πολιτιστικών Θεμάτων βρίσκονται στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας, στη συνοικία Νέα Πολιτεία.
Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να δανειστεί βοηθητικό υλικό (Βιντεοκασέτες, DVD, CD - ROM, Εκπαιδευτικά Πακέτα, Φυλλάδια από Κ.Π.Ε. και διάφορους Φορείς) για Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, μπορεί να δει τι υπάρχει στους Καταλόγους, που στάλθηκαν στο ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο των Σχολείων με ημερομηνία παραλαβής την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2010. Επίσης, στον ίδιο χώρο υπάρχουν και Σχολικές Εργασίες παρελθόντων ετών, χωρισμένες κατά Τομέα Ενδιαφέροντος, οι οποίες βρίσκονται στη διάθεσή σας για δανεισμό.
Για τις Βιβλιοθήκες των Πολιτιστικών Θεμάτων και της Αγωγής Υγείας δεν υπάρχουν αντίστοιχοι Κατάλογοι Εκπαιδευτικού Υλικού, αλλά μπορούν οι συνάδελφοι να δανειστούν υλικό, εφ' όσον βρουν κάτι που τους ενδιαφέρει.
Αν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί το δανεισμό οποιουδήποτε εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο τον ενδιαφέρει, παρακαλείται να τηλεφωνήσει στο γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, στον τηλεφωνικό αριθμό 2410 258405, ώστε να συναντηθεί με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων στο Σχολείο, όπου βρίσκεται το αντίστοιχο υλικό, για να το δανειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: