Συνολικές προβολές σελίδας

Διημερίδα με θέμα: "Διαχρονικότητα και επικαιρότητα του μύθου. Αρχαιοελληνικοί μύθοι και σύγχρονη πραγματικότητα"


H Ομάδα Ψυχοπαιδαγωγικής Ενημέρωσης και Εμψύχωσης «ΕΚΦΡΑΣΗ» σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - Κέντρο Έρευνας και Μελέτης Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού Λάκης Κουρετζής» διοργανώνουν επιστημονική και καλλιτεχνική Διημερίδα στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2012 με θέμα: «Διαχρονικότητα και επικαιρότητα του μύθου. Αρχαιοελληνικοί μύθοι και σύγχρονη πραγματικότητα. Θέατρο – Λογοτεχνία – Ιστορία – Θεατρικό Παιχνίδι». Οι εργασίες της Διημερίδας θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στην οδό Κουμουνδούρου 17-19 στη Λάρισα, το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 από τις 9.00π.μ. έως τις 3.30μ.μ. Το πρωί θα είναι αφιερωμένο στις εισηγήσεις και στη συζήτηση και το απόγευμα στα εργαστήρια και τις παραστάσεις εφαρμογής, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Πρόγραμμα.
Εισηγητές στη Διημερίδα θα είναι οι: Θεόδωρος Γραμματάς, Στέλλα Κατακούτα, Λάκης Κουρετζής, Νταίζη Μανωλοπούλου, Ανδρομάχη Μοντζολή, Ανθή Μπάτζιου-Ευσταθίου, Λάμπρος Σταύρου, Θωμάς Ψύρρας. Θα γίνουν βιωματικά εργαστήρια* και θα παρουσιαστούν θεατρικά δρώμενα.
Για τη συμμετοχή θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Οι Εκπαιδευτικοί της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Διημερίδα, καλούνται να συμπληρώσουν παρακάτω Αίτηση Συμμετοχής και να την αποστείλουν με το ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: grper@dide.lar.sch.gr ή στο Τηλεομοιότυπο (fax) στον αριθμό: 2410258405 στο γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης μέχρι την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012.
* (ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ).



ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ
«ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ
ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
στο Θέατρο, στη Λογοτεχνία, στην Ιστορία και στο Θεατρικό Παιχνίδι»
31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ: .................................................
ΟΝΟΜΑ (αυτό που αναγράφεται στην ταυτότητα) ...............................................
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ:.........
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: οδός .......................................... αριθμός ..................................................
Τ.Κ. .................... ΠΟΛΗ ...........................
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: (σταθερό).........................
(κινητό) ...................................
E-MAIL: ....................................
WEBSITE: ...................................
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: .................................
ΣΠΟΥΔΕΣ:.......................................................................................................................................................................................................................................................
Σας γνωστοποιώ ότι επιθυμώ να λάβω μέρος στην παραπάνω Διημερίδα με ελεύθερη είσοδο.
Λάρισα : .................................
Ο/Η ΔΗΛΩΝ / ΟΥΣΑ




(υπογραφή)

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: