Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012: «Ημέρες για τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και την Υγεία»

                                    
Το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθεται να διοργανώσει, με τη λήξη του σχολικού έτους εκδηλώσεις με την ονομασία «Ημέρες για τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και την Υγεία».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 14 μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαΐου στο Φουαγιέ & το Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.
Καλούνται, λοιπόν, οι συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, οι οποιοι υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων) και έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν , στην εν λόγω εκδήλωση να δηλώσουν στο γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων τα ακόλουθα:
α)  Το είδος του υλικού, που θα μπορέσει η κάθε Ομάδα να φέρει, ώστε να προβληθεί στο χώρο της Εκδήλωσης (Παρουσίαση με ppt, Αφίσα, Φυλλάδιο, Φωτογραφίες, Ταμπλώ κ.λ.π.).
β) την Ημέρα, που επιθυμεί να κάνει την παρουσίασή της (από τη Δευτέρα 14 μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012).
γ) Το χρόνο, που χρειάζεται για την παρουσίαση, αλλά και πόσο χώρο (αν απαιτείται να "κρεμαστούν" Ανακοινώσεις, Αφίσες ή οποιοδήποτε άλλο υλικό σε ταμπλώ) θα καταλάβει το υλικό, που θα προβληθεί, ώστε να γίνει εγκαίρως ο προγραμματισμός του χρόνου και η διευθέτηση του χώρου.
δ) Το όνομα του  Υπεύθυνου Εκπαιδευτικού, ώστε να γίνεται άμεσα η συνεννόηση μαζί του.
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής αποστέλλονται στο γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: grper@dide.lar.sch.gr είτε δηλώνονται τηλεφωνικώς στο 2410258405.
Επίσης, το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθεται να συμμετάσχει, μαζί με την Π.Ε.Εκ.Π.Ε. και άλλους φορείς εθελοντισμού στο Φεστιβάλ Πηνειού, το οποίο θα υλοποιηθεί από 9 μέχρι 17 Ιουνίου στο χώρο της κοίτης του Πηνειού. Στο περίπτερο της Π.Ε.Εκ.Π.Ε., που θα υπάρχει στο Φεστιβάλ, θα υπάρξει χώρος για να προβληθούν οι εργασίες των Σχολικών Ομάδων του Νομού μας.
Οποιαδήποτε ιδέα ή βοήθεια για όλες τις παραπάνω διοργανώσεις είναι ευπρόσδεκτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: