Συνολικές προβολές σελίδας

29 & 30 Μαΐου 2012: Ηλεκτρονικό Συνέδριο για τους 'Βιώσιμους (Αειφόρους) Δημόσιους Χώρους"

Tο ηλεκτρονικό συνέδριο "Sustainable Public Spaces: an eLearning Experience" θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου το απόγευμα 4:00 - 6:30 και τη Τετάρτη 30 Μαΐου το πρωί 11:00-1:30 και το απόγευμα 4:00 - 6:30, σε πλατφόρμα Second Life.
Αλλά αν προτιμάτε να είστε απλά σύνεδροι, αυτό ειναι ακόμη πιο εύκολο.Το συνέδριο θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.
Για πεερισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο site http://aspisconference2012.wordpress.com , το οποίο ανανεώνεται συνεχώς.
Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο από τον υπολογιστή σας πρεπει πρώτα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα http://secondlife.com/ (δωρεάν).


Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν απλώς το Ηλεκτρονικό Συνέδριο για τους 'Βιώσιμους (Αειφόρους) Δημόσιους Χώρους" ας ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:


Μπορείτε να μπείτε καi να εγγραφείτε στο Second Life απ'ευθείας από το site: http://aspisconference2012.wordpress.com απλά κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί το Call for Abstracts στην πρώτη σελίδα και αναφέρεται στο Second Life - Join now!
Εναλλακτικά μπαίνετε στην ιστοσελίδα του Second life, αφού εγγραφείτε, ψάξτε για το εικονίδιο με το μεγεθυντικό φακό που συνήθως είναι το σημα του "search": γράψτε SGI Nexus, πατήστε enter. Νέο παράθυρο εμφανίζεται που γραφει SGI Nexus. καντε κλικ και πατήστε το "teleport" στο μενού. Σας πάει στο SGI Island και σας βάζει στο αμφιθέατρο. Σε περίπτωση που δεν πάτε κατευθείαν στο αμφιθέατρο, με τα πλήκτρα των δεικτών - πανω, κατω, δεξιά, αριστερά (όπως ακριβώς κανατε στο παιγνίδι της αειφορίας) μετακινείτε το avatar σας μεχρι να βρείτε το κτίριο SGI, να μπείτε μέσα και να ανεβείτε προς το αμφιθέατρο.

Όσοι επιθυμούν να "ανεβάσουν" ας απευθυνθούν στα παρακάτω -mail:  foulipapageorgiou@prismanet.gr &
AProtopsaltis@cad.coventry.ac.uk
Η αποστολή της εισήγησης πρέπει να γίνει μέχρι τη Δευτέρα, 28.5.2012 και ώρα 14.00μμ
Οδηγίες για εγγραφή στη σελίδα: Second Life
Υπάρχει αρκετός χρόνος για να ετοιμάσετε και να παρουσιάσετε εισήγηση, εάν θέλετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: