Συνολικές προβολές σελίδας

Tελετή βράβευσης του 1ου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διαγωνισμoύ με τίτλο: «Η πρόληψη ως μια θετική στάση ζωής απέναντι στις εξαρτήσεις»


Το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. και η Περιφέρεια Θεσσαλίας \ Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας προσκαλούν τους Μαθητές των Σχολείων του Νομού μας και ιδιαίτερα των Σχολείων, που έλαβαν μέρος στον καλλιτεχνικό διαγωνισμό με θέμα: «Η Πρόληψη ως μία θετική στάση ζωής απέναντι στις εξαρτήσεις» να παραβρεθούν στη τελετή βράβευσης του 1ου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού με τίτλο: «Η Πρόληψη ως μια θετική στάση ζωής απέναντι στις εξαρτήσεις», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012, στις 10:00 π.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας .

Η συγκεκριμένη δράση έγινε σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ν. Λάρισας - ΟΚΑΝΑ και με συνδιοργανώτρια την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα εξαρτήσεων. Θα υπάρχει έκθεση όλων των έργων των μαθητών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.
Πάνω από σαράντα Σχολεία του Νομού μας, πήραν μέρος σε αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό, με τελικό στόχο να προωθηθεί το έργο της Πρόληψης και να ειπωθεί ένα βροντερό όχι στις εξαρτήσεις .

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής :
10:00 Χαιρετισμοί
- Ευαγγελία Λιακούλη, Πρόεδρος Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης ν. Λάρισας - Ο.ΚΑ.ΝΑ.
- Κων\νος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
- Ειρήνη Καραλαριώτου , Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας
- Κων\να Πράντζου , Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
- Αθανάσιος Μαργαριτόπουλος, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας
- Βασίλειος Σακελλαρίου, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας
10:30 «Η Πρόληψη ως μια θετική στάση ζωής απέναντι στις εξαρτήσεις»
Χρήστος Πιτσίλκας, Κοινωνιολόγος, Στέλεχος Κέντρου Πρόληψης
10:50 Απονομή Βραβείων
- Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
- Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
- Γυμνάσιο
-Λύκειο
11:30 Κλείσιμο εκδήλωσης
Σε κάθε σχολείο θα δοθεί έπαινος συμμετοχής στον διαγωνισμό, ενώ στα βραβευθέντα σχολεία θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση .
Στον προθάλαμο του Ωδείου θα λειτουργεί παράλληλα έκθεση με όλα τα έργα των παιδιών που πήραν μέρος στον διαγωνισμό .




Δεν υπάρχουν σχόλια: