Συνολικές προβολές σελίδας

WWF Ελλάς: Εκστρατεία Eco2nomy: 90 έξυπνοι τρόποι για για Εξοικονόμηση Ενέργειας

Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά περισσότερους από 90 έξυπνους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα τόσο στο σπίτι σας όσο και στις καθημερινές σας μετακινήσεις με το αυτοκίνητο προτείνει η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς μέσα από το νέο συνοπτικό "Οδηγό Εξοικονόμησης Ενέργειας: Όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήμα". Σε καιρούς οικονομικής κρίσης η εξοικονόμηση ενέργειας αναδεικνύεται ως πρώτη προτεραιότητα. Όχι μόνο για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών, αλλά κυρίως για τη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών κάθε νοικοκυριού. 

To WWF Ελλάς στο πλαίσιο της εκστρατείας Eco2nomy, δημιούργησε ένα συνοπτικό οδηγό με συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας που αφορούν τέσσερις βασικούς τομείς της καθημερινότητας: ρύθμιση θερμοκρασίας χώρων και νερού, φωτισμός, χρήση ηλεκτρικών συσκευών και μετακινήσεις με αυτοκίνητο. Για καθέναν από αυτούς τους τομείς προτείνονται τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας μηδενικού κόστους, ενώ για όσες δράσεις απαιτείται επένδυση χρημάτων υπολογίζεται και ο χρόνος απόσβεσής τους.
Τον οδηγό μπορείτε να τον βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://www.wwf.gr/images/pdfs/wwf_odigos%20ex_energeias.pdf   ενώ για τη δράση Eco2nomy μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ: http://www.wwf.gr/economy/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: