Συνολικές προβολές σελίδας

Ευχές για Καλή Σχολική Χρονιά - Αποχαιρετισμός του Υπευθύνου Σ.Δ.


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της νέας Σχολικής Χρονιάς οι Σχολικές Δραστηριότητες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Λάρισας εύχονται σε όλους σας Καλή Σχολική Χρονιά ενάντια σε όλες τις αυτές τις συνθήκες που μας στερούν το χαμόγελο...
Πέρυσι, τα εκατόν εξήντα Προγράμματα Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων, τα οποία υλοποιήθηκαν στα Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας, Λάρισας, έφεραν το χρώμα στη σχολική ζωή, απέναντι στη γκρίζα μιζέρια και ανασφάλεια της ζωής μας, έδωσαν σε όλους μας αισιοδοξία, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τον «καλόν αγώνα».
Παράλληλα, επειδή η θητεία μου ως Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων έφθασε στο τέλος της, θεωρώντας ότι οι θέσεις δεν είναι «ισόβιες» και ότι ήρθε πια η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη του γραφείου σε άλλον συνάδελφο, θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργαστήκαμε και «συνταξιδέψαμε» κατά την υλοποίηση των Σχολικών Προγραμμάτων, αλλά και άλλων δράσεων, όπως το Μαθητικό Δημοτικό Συμβούλιο, το Φεστιβάλ Πηνειού κ.α. για την ενεργό, ολόψυχο και ανιδιοτελή συμμετοχή τους.

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Τέλιος Λεωνίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: