Συνολικές προβολές σελίδας

Η Εφημερίδα του Μουσικού σχολείου








Μια ακόμη σχολική χρονιά βρίσκει τους μαθητές του σχολείου μας να αναζητούν, να ερευνούν, να αποτυπώνουν και να καταγράφουν! Να αισθάνονται και να εργάζονται, να θέτουν στόχους και να τους υλοποιούν. Η σύνθεση του τμήματος έχει κοινό παρονομαστή τη θέληση και τη διάθεση να συνεχίσουν το έργο που τα ίδια τα παιδιά ξεκίνησαν την περσινή σχολική χρονιά.
Οι φετινοί μαθητές του Α1 τμήματος του Λυκείου μας είναι οι: Μενέλαος Αλεξίου, Σωτηρία Αναστασίου, Βησσαρίων Αστερινός, Σταυρούλα Γεωργαντζά, Χρήστος Γκουλέτσος, Σοφιάννα Δημητρακοπούλου, Θεοδώρα Θεοδωρίδου, Κων/νος Ζαχαριάς, Λήδα Ζαχοπούλου, Ηλίας Ζάχος, Αλέξανδρος Zησόπουλος, Έλλη Καψάλη, Θωμάς Κεδράς, Ζήσης Κοντογιάννης, Ίρις Λουϊζα, Γιώργος Μαγαλιός, Ελένη Μάρκου, Νίκος Μένος, Θανάσης Μητσάτσικας, Λίλα Μπακρατσά, Γιάννης Μπαμπούλης, Θοδωρής Μπαμπούλης.
Με την εποπτεία και τη συμπαράσταση των υπεύθυνων καθηγητριών του πολιτιστικού προγράμματος «Ηλεκτρονική εφημερίδα» Τσιούκα Ευαγγελίας και Κοσμάνου Βασιλικής, σας παρουσιάζουμε τη φετινή μας σχολική εργασία… Καλή σας ανάγνωση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: