Συνολικές προβολές σελίδας

Εθελοντική Δράση για τον Πηνειό ποταμό από τους Μαθητές - Δημοτικούς Σύμβουλους

Ο Δήμος Λαρισαίων, συμφωνώντας με την πρότασή των Μαθητών - Δημοτικών Συμβούλων, για ανάληψη εθελοντικής δράσης από τους Μαθητές των Σχολείων της Πόλης μας, με σκοπό τον καλλωπισμό και την καθαριότητα του Πηνειού, δίνει την ευκαιρία στους Μαθητές για άμεση δράση.
Το Σάββατο 9 Μαΐου 2010, στις 9.30΄ το πρωί, στην αριστερή όχθη του ποταμού, κάτω από τη Γέφυρα των Ναϊάδων Νυμφών (στο χώρο, όπου γίνεται η Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης) θα συγκεντρωθούν οι Μαθητές - Δημοτικοί Σύμβουλοι μαζί με Καθηγητές - μέλη της Π.Ε.Εκ.Π.Ε. (Πανελλήνια Ένωση ΕΚπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) και με τη συμπαράσταση των Συνεργείων του Δήμου, που θα μοιράσουν το κατάλληλο υλικό (σακούλες, γάντια κ.λ.π.), για να υλοποιηθεί η απόφασή αυτή.
Από το Δήμο Λαρισαίων έχουν Πρόσκληση να συμμετάσχουν και οι "αναπληρωματικοί" Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και όλα τα παιδιά που έγραψαν Έκθεση συμμετέχοντας στη Δράση Μαθητικό Δημοτικό Συμβούλιο για το Αστικό Περιβάλλον.
Η μαθητική αυτή δράση θα καλυφθεί, με ευθύνη του Δήμου, τόσο από τα τηλεοπτικά, όσο και από τα έντυπα μέσα της Πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: