Συνολικές προβολές σελίδας

Εθελοντικός καθαρισμός της όχθης του Πηνειού ποταμού, από Μαθητές του Μαθητικού Δημοτικού Συμβουλίου και συμμαθητές τους



Το Σάββατο 8 Μαΐου 2010, στις 9.30΄το πρωί, σαράντα Μαθητές των Σχολείων της Λάρισας, μαζί με το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη, Αντιδημάρχους του Δήμου, και καθηγητές - μέλη της Π.Ε.Εκ.Π.Ε. βρέθηκαν στη Γέφυρα Ναϊάδων Νυμφών και, αφού τους μοιράστηκε το κατάλληλο υλικό, επιδόθηκαν στον καθαρισμό των δύο οχθών του Πηνειού, από το ύψος της Γέφυρας των Ναϊάδων Νυμφών μέχρι και το ύψος του μικρού ξύλινου λιμανιού, στη γειτονιά Ταμπάκικα.
Στο τέλος της δράσης, μετά από δύο και πλέον κουραστκές ώρες, οι μαθητές έχοντας γεμίσει παραπάνω από σαράντα μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, ικανοποιημένοι για την εθελοντική τους δράση, έδωσαν ραντεβού για το Φεστιβάλ Πηνειού, τον ερχόμενο Ιούνιο.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Λαρισαίων χορήγησε σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές από ένα καπέλο, μία μπλούζα και ένα ρολόι των Μεσογειακών αγώνων του 2013, ως ενθύμιο της εθελοντικής τους δράσης, αλλά και ως προανάκρουσμα της εθελοντικής δραστηριότητας, που θα χρειαστεί σε μεγάλο βαθμό κατά τους ερχόμενους Μεσογειακούς Αγώνες, από τους Μαθητές των Σχολείων της Πόλης μας.Μπράβο παιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: